Tarvikkeet

Tälle sivulle olemme kerännet listan parhaita tarjouksia käteville tarvikkeille Kaljakelluntaa varten, sekä muita vekoittimia, jotka sopivat tapahtumaan kuin nenä päähän. Vilkaise ensiksi turvallisuustarvikkeet tai skrollaa alas muita hupivermeitä varten.

Tarvikkeet ja Turvallisuus


Pelastusliivit

Alkoholi ja syvä joki eivät sovi yhteen ja hukkumisen riski on valtava. Pelastusliivit kannattaa pitää päällä siltä varalta, että putoat jokeen.
hellyhansen

Helly Hansen Sport II Kelluntaliivit

Nämä HH:n liivit ovat halvimmat laatuliivit mitä löytyy. Kyseinein kelluntaliivi tulee neljässä eri värissä ja kuudessa eri koossa.

Kyseinen tuote toimitetaan Suomeen Isosta Britanniasta.

Hinta: €31

tilaa


Jeesusteippi

Vanha kunnon jesari on tarvike, jolle löytyy Kaljakellunnassa AINA käyttöä. Jesarilla voit korjata kumiveneen, rintaliivit, laivan tai vaikka lentokoneen.
ducttape

Musta 48mm x 50m Ilmastointiteippirulla

Kyseinen tuote toimitetaan Suomeen Isosta Britanniasta.

Hinta: €4.95

tilaa


Aurinkovoide
sunscreen30

Jos aurinkorasva unohtuu kotiin eikä paattisi ole varustettu päivänvarjolla, on palaminen hyvin todennäköistä Kaljakellunnassa. 6-8 tuntia auringonpaahteessa on pitkä aika, jossa auringolta tulee suojautua.

Aurinkorasvaan voi toki tuhlata monta kymppiä apteekissa tai lähimmässä supermarketissa, tai sitten tilata muutamalla eurolla netistä.

EAD Aurinkovoide tulee 120ml pullossa SPF 30 ja SPF 15 vahvuuksilla. Tuote toimitetaan Suomeen Isosta Britanniasta.

Price: €4.15

tilaa


Minigrip pussit

Ellet satu omistamaan vedenpitävää kännykkää ja lompakkoa, suosittelemme ostamaan ainakin minigrip pusseja pitämään arvotavarat kuivana kellunnassa. write-on-grip-seal-bags

Nämä minigrip pussit tulevat monessa eri koossa halvalla hinnalla. Pussit toimitetaan Suomeen Isosta Britanniasta.

Prices (10 pussia): 1.45€-2.50€ koosta riippuen.

tilaa


Vedenpitävä kotelo kännykällewaterproofcase

Mikäli haluat pitää luurisi kunnolla turvassa, hommaa tällainen vedenpitävä kotelo. Valmistusmateriaalina toimii PCV muovi ja tämä kotelo suojaa vedeltä vaikka syvällä joen pohjassa. Pohjaan se kuitenkaan tuskin päätyy sillä tämä kotelo jää pintaan kellumaan pudotessaan veteen! Pussin saa ripustettua kaulan ympärille ja kosketusnäytön näpyttely onnistuu muovin läpi.

Tuotetta voi käyttää jopa 20m syvyydessä ja puheluihin voi vastata vedenalla niin, että kuulet selvästi mitä kaverisi toisessa päässä puhuu. Kotelon saa mustana, valkoisena, vaaleanpunaisena sekä sinisenä.

Tuote toimitetaan Suomeen Isosta Britanniasta.

Hinta: €3.20

tilaa


Vekoittimet ja muut tuotteet


Vedenpitävä Langaton Bluetooth Mini-Kaijutin kaikille Puhelimille, Tableteille ja MP3 soittimillewaterproofspeaker

Tämä vedenpitävä kaijutin on täysin kannettava langattomuutensa ansiosta toimiessaan bluetooth systeemillä. Jätät vain bluetoothin päälle puhelimessasi ja striimaat musaa suoraan kaijuttimeen! Kaveri soittaa? Ei huolta, painat ‘talk’-nappia ja kaijutin toimii langattomana mikrofonina kun luurisi on repussa suojassa. Kaijuttimessa on pohjassa imukuppi, jolla sen saa kiinni mihin tahansa tasaiseen pintaan.

Kyseinen tuote toimitetaan Suomeen Isosta Britanniasta.

Hinta: €8,95

tilaa


EARSON Vedenpitävä/Iskunkestävä Langaton Bluetooth Kaijutin Puhelimille, Tableteille ja MP3 soittimille speaker2

Jos olet etsimässä jotain tehokkaampaa ja kestävämpää, tämä Earsonin langaton veden- ja iskunkestävä kaijutin on hyvä valinta. Ominaisuudet ovat samankaltaiset ylläolevaan kaijuttimeen, mutta kokoa on enemmän ja niin myös tehoa.

Kyseinen tuote toimitetaan Suomeen Isosta Britanniasta.

Hinta: €27.45

tilaa


Onko kauppias, jolla on parempia tuotteita myytävänä parempaan hintaan? Ota yhteyttä!