Veneet ja Tarvikkeet

Tältä sivulta löydät listan parhaista veneistä, kelluttimista ja muista tarvikkeista Kaljakelluntaa varten. On erittäin suositeltavaa hommata kelluttimet hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Tuhansien osallistuessa kelluntaan, ovat tavaratalot usein kumiveneiden osalta tyhjää täynnä! Alla näet esimerkkejä hyvistä kumivenemalleista ja muista erinomaisista vimpaimista, jotka sopivat parhaiten tapahtumaa varten. Klikkaamalla kuvia tai linkkejä, pääset suoraan kauppoihin josta kyseiset mallit ovat saatavilla. 

Kumiveneet 

Erikokoisia kumiveneitä on suuri valikoima saatavilla eBay:sta hyvään hintaan. Toimitus EU:n sisällä kestää yleensä noin viikon. Alta löydät muutamia hyviä esimerkkejä. Katso myös meidän arvostelut SS-Goodtimes kumiveneistä, jotka ovat kehitetty nimenomaan kaljakellumista varten. Näitä voit noutaa varastolta Helsingistä tai tilata postitse. 

Kelluvat lautat isommalle porukalle

Jos etsit kelluvaa lauttaa isommalle porukalle etkä viitsi itse rueta rakentamaan, eBay:sta löytyy myös näitä suuri valikoima. Isot kelluvat lautat ja “kelluvat saaret” maksavat enemmän kuin pienemmät veneet, mutta jos kulut jakaa isommalla porukalla saattaa tällainen olla halvempi vaihtoehto. Onhan se myös aina hauskempaa kellua isommassa porukassa! Ota huomioon, että osa isommista lautoista toimitetaan EU:n ulkopuolelta, joten paras tilata hyvissäajoin etukäteen vähintään kolme viikkoa ennen tapahtumaa. 

Muut kelluttimet

Erilaisia uima-allaskäyttöön tarkoitettuja kelluttimia on myös eBay pullollaan. Haluatko erottua tuhansien joukosta jollain omaperäisemmällä kelluttimella? Tsekkaa eBaystä erilainen valikoima kelluttimia. Alla esimerkkejä. 

Tarvikkeet 

Kelluntaan kannattaa varata mukaan oluen ja kelluttimen lisäksi muutkin tarvikkeet ja vimpaimet. eBaysta löydät mm. kylmälaukut, aurinkovoiteet, kelluntaliivit, sekä uima-altaat oluitten kantamista varten.