Kaljakellunta 2015

Päivämäärä: 1/8/2015

Perinteinen Helsinki/Vantaan Kaljakellunta järjestetään perinteisesti joko lauantaina 25. Heinäkuuta tai lauantaina 1. Elokuuta. Tänä vuonna osallistujat ovat äänestäneet päivämääräksi elokuun ensimmäisen päivän. Kellunta alkaa yleensä noin klo 11 aamulla ja suurin osa osallistujista on vesillä ennen puoltapäivää.

Kaljakellunta 2015 tapahtuma Facebookissa:

JoinTheFacebookEventfi

 

 

Lähtöpaikka: Heureka tiedekeskuksen takaa

Kelluntareitti vaihtelee vuosittain, mutta yleensä se on alkanut joko Vantaan Tikkurilasta, tiedekeskus Heurekan takaa, tai Vantaan Tammistosta. Perinteisesti reittejä on vaihdeltu vuorovuosittain; tämän logiikan mukaan reitti lähtee Heurekalta vuonna 2015, sillä 2014 kellunta lähti Tammistosta.

Reitti: Heurekan takaa Kirkonkylänkoskelle

[put_wpgm id=1]

 

Ilmainen kyyti Kelluntaan Uberilta!

Uber tarjoaa ilmaisen kyydin Helsingin Kelluntaan tänä viikonloppuna. Voit rekisteröityä osoitteessa https://get.uber.com/go/KELLUNTA2015 tai suoraan puhelimeesi ladatun Uber-sovelluksen kautta. Muista lisätä promokoodi KELLUNTA2015 niin saat 20 euroa matkarahaa ensimmäiseen kyytiisi!

Kellunta_v1

Veneet ja Tarvikkeet Kaljakelluntaa varten

Oletko hommanut jo kumiveneen 2015 Kaljakellunnalle? Tsekkaa Veneet & Tarvikkeet osio, josta lötyy hyviä tarjouksia erilaisille botskeille halppiskumppareista kelluviin bilelauttoihin, sekä erilaisia hyödyllisiä tarvikkeita tapahtumaa varten.

Viralliset Jatkot 2015

Bileet eivät suinkaan lopu kellunnan maaliin, sillä Kaljakellunnan viralliset jatkot järjestetään Crazy Horsessa Malmilla! Ravintola on auki klo 22-04 ja sijaitsee osoitteessa Kirkonkyläntie 12, Malmi. Löydät tarkan osoitteen Google Mapsista, joka on vain 10 minuutin ajomatkan päässä kellunnan maalista.

crazy-horse-kaljakellunta-front-back-combined-jpg-1

Kelluntaa muualla: TamperePori – SaloKouvola – VaasaKuusamo